Nieuwe oproep: Ontwikkel en organiseer opleidingen rond digitale verdienmodellen voor ondernemers

Publicatiedatum

VLAIO lanceert via een overheidsopdracht een oproep om opleidingen te ontwikkelen en organiseren die Vlaamse bestaande en toekomstige ondernemers helpen bij het gebruik van digitale verdienmodellen. Het doel? De ondernemers de nodige kennis en vaardigheden aanleren om die verdienmodellen te begrijpen en toe te passen in hun onderneming. 

Financieel rapport

Wat houdt de opdracht in?

Deze overheidsopdracht richt zich op het ontwikkelen en organiseren van opleidingen die Vlaamse (aspirant-)ondernemers helpen bij de adoptie van digitale verdienmodellen. Het doel is om hen te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze verdienmodellen te begrijpen en toe te passen, zodat ze extra inkomsten kunnen genereren en hun economische activiteit kunnen versterken.

Doelgroep voor deze opdracht

De doelgroep voor de opleidingen omvat zowel bestaande als toekomstige ondernemers in Vlaanderen. De opdracht heeft betrekking op verschillende digitale verdienmodellen, zoals e-commerce, onlineplatformen, abonnementsmodellen, advertentiemodellen, affiliate marketing en digitale producten. Deze modellen bieden ondernemers verschillende manieren om hun inkomsten te vergroten en hun activiteiten te laten groeien.

Randvoorwaarden

Er zijn enkele randvoorwaarden voor deze opdracht:

  • Elke opleidingsverstrekker kan maximaal twee opleidingsvoorstellen indienen, met een maximumbedrag van 50.000 euro excl. btw per voorstel. 
  • De opleidingsverstrekker moet de ontwikkelde opleidingen minstens twee keer in de termijn van de overeenkomst organiseren. Dienstverleners moeten bewijzen dat ze de doelgroep effectief kunnen bereiken.
 

Deadline en meer info

De gedetailleerde opdrachtomschrijving en gunningscriteria vind je in het bestek. De uiterlijke indieningsdatum is 27 augustus 2024 om 12 uur

Heb je meer info nodig? Kom dan naar de online infosessie op 20 juni om 14 uur. Inschrijven kan door te mailen naar wim.leurs@vlaio.be met de vermelding: “Infosessie VLAIO-2024-07-opleidingen-online-verdienmodellen”.

 

Delen: